Tri modela badića u kojima ćete izgledati kao Francuskinja

I DOK se Francuskinje rađaju s besprijekornim stilom, mi možemo slijediti njihova modna pravila.

Do sada ste na našem portalu već mogli naučiti koje odjevne komade izbjegavaju, kao i bez kojih ne mogu, a sada smo, s obzirom na to da je ljeto u punom mahu, odlučili posvetiti malo više pažnje njihovim modnim zapovijedima za plažu. Želite i ovog ljeta izgledati kao chic Francuskinja, zaboravite na trendove i držite se ovih stilova u kupaćim kostimima:

Klasika

Iako je u eri Instagrama teško odoljeti novim trendovima u badićima, uvijek je dobro imati bar jedan klasični model koji nikad ne izlazi iz mode. Jednodijelni crni kupaći kostim je siguran izbor te je uz to i iznimno laskav, a u njemu ćete se uvijek osjećati i izgledati chic. Isti osjećaj pružit će vam i bezvremenski bikini s trokutićima u gornjem dijelu.

Minimalizam

Kupaći kostimi s volanima ušivenim cvijećem možda jesu mamac za poglede te im je trenutno teško odoljeti, no jedini ovosezonski trend koji se isplati slijediti, ako želite da vas na plaži zamjene za Francuskinju, su minimalistički nude badići. Jednostavniji modeli često su puno efektniji od upečatljivih, a nikada ni ne izlaze iz mode, pa ćete ih moći nositi i sljedećeg ljeta.

Vintage modeli

Modnu inspiraciju možete pronaći i kod nekih francuskih ikona stila, poput Bridget Bardot, a u dvodijelnom badiću s visokim gaćama ili jednodijelnom kupaćem kostimu s remenom u struku, na plaži ćete se osjećati baš poput nje. Uz to, ovakvi modeli badića odlično pristaju svakoj figuri i jako su laskavi.

  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.