Svi su oduševljeni fotkom na kojoj Obamine kćeri "zašprehavaju" zgodnog Ryana Reynoldsa

Foto: White House/Pete Souza, Splash, Naeem Khan

PROŠLI je tjedan u Bijeloj kući održana večera u čast kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Barack i Michelle na večeru su poveli i svoje kćeri, Maliu i Sashu, koje je javnost vidjela u najglamuroznijem izdanju do sada.



Na službenim fotografijama koje je objavila Bijela kuća, možemo vidjeti 17-godišnju Maliu i 14-godišnju Sashu u raskošnim dugačkim toaletama.



Obje djevojke nosile su haljine s potpisom Naeem Khan, vrijedne skoro 20 000 dolara, a dok se Malia odlučila na bijelu haljinu sa svjetlucavim detaljima, koju je nosila uz raspuštenu kosu, mlađa Sasha odabrala je crno- plavo-crvenu haljinu i superpopularnu frizuru s pletenicama.

Čak i više od dotjeranog izgleda ovih slavnih tinejdžerki, javnost je oduševila fotografija na kojoj cure upoznaju super zgodnog glumca Ryana Reynoldsa.



Na fotografiji Ryan priča s 14-godišnjom Sashom koja se oduševljeno smijulji, a Malia u pozadini pokazuje na sestru kao da ju bodri da priđe dečku na školskom hodniku.

Ova simpatična fotografija obišla je svijet i postala hit na društvenim mrežama, a fanovi su zaključili kako bi u trenutku upoznavanja s Ryanom Reynoldsom svi imali "blaženi osmjeh", poput Sashe.

 

Psst! Ryan je na večeru stigao u pratnji supruge Blake koja je izgledala fantastično u srebrnoj haljini na preklop.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.