Supruge naših nogometaša zasjenile su Victoriju Beckham na vjenčanju u Sevilli

Foto: Getty Images

SLAVNI nogometaš Sergio Ramos jučer je u Sevilli oženio svoju dugogodišnju djevojku Pilar Rubio.

Na popisu uzvanika, kojih je bilo čak 500, našli su se i naši poznati nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić koji su na svadbu došli u pratnji svojih lijepih supruga. A Izabel i Vanja su se za ovu prigodu posebno skockale te su svojim modnim odabirima u drugi plan bacile i Victoriju Beckham koja je također bila na svadbi sa suprugom Davidom.

Gospođa Kovačić je izgledala poput princeze u asimetričnoj dugačkoj svijetloplavoj haljini od tila s jednom spuštenom naramenicom i s razigranim volanima, kojoj je u struku dodala remen i tako naglasila svoje ženstvene obline. Mateo je također izgledao sjajno u plavom odijelu ispod kojeg je odjenuo prsluk u nijansi haljine svoje supruge.

I gospođa Modrić je svojoj haljini dodala remen u struku kako bi je učinila laskavijom, a nosila je poluprozirni model apstraktnog uzorka s plisiranim donjim dijelom. Look je upotpunila torbicom neutralne nude nijanse i zlatnim sandalama, dok je Luka nosio modro odijelo s dugačkim frakom.

Victorija se na vjenčanju pojavila u uskoj bijeloj haljini s uzorkom lanaca koju potpisuje ona sama, a sličnu je u jednoj prilici nosila i Meghan Markle. Look je upotpunila jarkoružičastim salonkama koje je također dizajnirala sama te sunčanim naočalama koje su joj zaštitni znak. David je nosio slično odijelo kao Luka Modrić.

A iako su se supruge naših nogometaša izgledale puno glamuroznije od Victorije, nijedna od njih nije zasjenila prekrasnu mladenku koja je nosila vjenčanicu optočenu svjetlucavim perlicama s dodatkom dugačkog šlepa i vela. Tradicionalni look mladenka je razbila crnim cvijećem dok je mladoženja nosio nekonvencionalno odijelo kariranog uzorka.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.