Stup srama: Svi frajeri kojima je Taylor Swift posvetila pjesmu

Foto: JLP, Splash, GAP, Screenshot Youtube

TAYLOR Swift poznata je po tome što voli opjevati svoje ljubavne avanture.

I dok je publici to jako zabavno, neki njezini dečki sigurno ne misle tako, posebno ako su joj slomili srce.
 
Vjerujemo da za neke pjesme znaš kome ih je posvetila, no sigurno ne znaš sve. Pa krenimo redom.
 
1. Jake Gyllenhaal
 
Za slavnog se glumca šuška kako je bio prvi kojem je dozvoljen ulaz u krevet slavne pjevačice, ako nas razumiješ, a par je bio zajedno od listopada 2010. do siječnja 2011. godine. Jake je Taylor navodno slomio srce, a upravo je tako nastala pjesma "The Last Time", koja pjeva o dečku, koji nije nimalo pouzdan i za kojeg nikada ne znaš kada će otići i hoće li se uopće vratiti. Kasnije je njemu posvetila i veliki hit "We Are Never Ever Getting Back Together".
 
 
2. Harry Styles
 
Jedan od najpopularnijih članova slavnog benda One Direction, s Taylor je bio u prosincu 2012. godine, a ljubav je potrajala do siječnja 2013. godine. Mladi par, paparazzi su pratili doslovno na svakom koraku, a nakon prekida, Taylor mu je posvetila pjesmu "I Knew You Were Trouble", iako nam Harry nikako ne izgleda kao hodajuća nevolja. No, ipak Taylor zna bolje. Ne zaboravimo ni nedavni hit "Style", što je i više nego očito kome je posvećen.
 
 
3. Conor Kennedy
 
Mlađahni Conor, koji je od Taylor bio mlađi pune 4 godine, zaveo ju je u srpnju 2012. godine, a ljubav je potrajala do listopada iste godine. U jednom intervjuu tada, Taylor je otkrila kako njezina pjesma "Begin Again" govori o jako lošoj vezi, kada se napokon odlučiš odustati od nje. Sve nam je jasno.
 
 
4. John Mayer
 
Zločesti dečko glazbene scene, ljubio je brojne slavne ljepotice, poput Jennifer Aniston i Katy Perry, ali i Taylor, od prosinca 2009. godine do veljače 2010., koja mu je kasnije posvetila čak nekoliko pjesama. Svakako najpoznatija je "Dear John", u kojoj mu je uputila sljedeće pitanje: "Zar ne misliš da sam bila premlada da se tako igraš sa mnom? Cura u haljini plakala je cijelim putem do doma..." Uff!
 
 
5. Taylor Lautner
 
Od kolovoza do prosinca 2009. godine, Taylor je bila zaljubljena u vukodlaka Taylor Lautnera, zvijezdu "Sumrak" sage, a njemu je posvetila pjesmu "Back To December", koja je bila posvećena muškarcu na nešto drugačiji način. Naime, u njoj se Taylor ispričala dečku zbog teške noći, u kojoj je najvjerojatnije ostavila Lautnera.
 
 
6. Joe Jonas
 
Joe, koji je posljednje bio u vezi s njezinom prijateljicom, manekenkom Gigi Hadid, s Taylor je hodao od srpnja do listopada 2008. godine, a ostavio ju je na vrlo ružan način: telefonskim pozivom od svega 30 sekundi. Prve njezine reakcije na prekid bile su pjesme "Last Kiss" i "Forever and Always", a kasnije i "Holy Ground", koja je bila pozitivnija, jer je u njoj pjevačica objasnila kako ga je preboljela te se prisjetila stvari koje je voljela kod njega.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.