Stiže uređaj koji pretvara tvoje selfie-je u pravu malu umjetnost u šalici kave

Foto: Screenshot Youtube, Press Foto, Tumblr

SELFIE-JI su zaludjeli svijet.

Koju god društvenu mrežu otvorila danas, sutra ili bilo kad, na njoj ćeš naći barem nekoliko selfie-ja svojih virtualnih prijatelja.
 
Svi smo postali opsjednuti njima i svi želimo snimiti što bolji. Naša opsjednutost dovela je do početka masovne kupovine selfie štapova, ali i raznih dodataka za mobitele, poput npr. maske sa svjetlom, koje će izgladiti naš ten te učiniti da naše lice izgleda savršeno na slikama.
 
Iako nas takvi izumi nimalo ne čude, nismo ni sanjali da će nastati ovakav jedan, za koji smo upravo saznali.
 
Radi se o proizvodu pod nazivom The Ripple Maker, koji bi trebao izaći u veljači, i koji će ti omogućiti da bilo koju sliku sa svog mobitela, u trenu pretvoriš u pravu malu umjetnost u šalici svoje kave. 
 
Drugim riječima, uređaj samo sinkroniziraš sa svojim pametnim telefonom putem aplikacije, odabrana slika prvo se pojavljuje na ekranu The Ripple Makera, a zatim ju on "printa" u tvoju šalicu kave, odnosno izrađuje fotografiju na pjeni.
 
Tako tvoja jutarnja kava više nikad neće biti ista, jer ćeš ju odsad piti s pjenom u obliku svog ljubimca i slično.
 
Kako se očekivalo, uređaj će imati paprenu cijenu, a radi se o 999 dolara, plus plan mjesečnog servisa u iznosu od 85 dolara.
 
U prijevodu, ostaje ti jedino nada da će tvoj kvartovski kafić uložiti u ovako nešto, kako bi svaki dan ispijala personaliziranu šalicu omiljenog napitka, bez kojeg više ne možeš zamisliti svoja jutra.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.