Stiže pola Hollywooda: Eva Longoria udaje se ovoga vikenda za markantnog biznismena Josea

Foto: Splash News, Instagram, JLP

SLAVNA "Kućanica" ovog će vikenda po treći put stati pred oltar.


Eva Longoria i njezin zaručnik Jose Baston, vjenčat će se ovoga vikenda, a kako se zasad doznaje, slavlje će se održati u Mexicu, točnije Acapulcu.



Tamo se naime nalazi kuća glumice i Evine prijateljice Jaime Camil, u kojoj će se održati ceremonija, a šuška se kako će se na vjenčanju skupiti čak pola Hollywooda.

Od potvrđenih gostiju tu je cijela obitelj Beckham, Ricky Martin, Penelope Cruz i Katy Perry.



Podsjetimo, par je zajedno 3 godine, a zaručili su se prošlog prosinca, tijekom romantičnog putovanja u Dubai. 47-godišnji meksički biznismen, pred lijepu je Evu kleknuo u pustinji, a sliku prstena, Eva je odmah podijelila na društvenim mrežama.



Eva će navodno nositi vjenčanicu, koju je za nju napravila njezina najbolja prijateljica Victoria Beckham, a obzirom na njihov nepogrešiv ukus za modu, vjerujemo kako će ona biti baš kao iz snova.



Markantni Jose predsjednik je tvrtke Grupo Televisa, najvećeg svjetskog španjolskog medijskog konglomerata, a Eva za njega uvijek ima samo riječi hvale. "On je predivan, zgodan i najljubaznije ljudsko biće, koje sam imala priliku upoznati", otkrila je 41-godišnja glumica, kojoj će ovo biti treći brak.



U prvom braku je bila od 2002.-2004. godine, s glumcem Tylerom Christopherom, 2007. godine udala se za NBA košarkaša Tonyja Parkera, od kojeg se rastala 2010. godine. Iako je kao razlog navela "nepomirljive razlike", navodno su uzrok kraha bili njegovi brojni preljubi, koje latino zavodnica više nije htjela tolerirati. Jedna od njegovih ljubavnica bila je i supruga njegovog siugrača Brenta Barryja.



Kako se kaže: treća sreća...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.