Sophie Turner otkrila što je najviše smeta kod supruga Joea dok su u karanteni

ZVIJEZDA Igre prijestolja i X-Mena Sophie Turner otkrila je voditelju Conanu O'Brienu da ona uživa u karanteni.

U intervjuu putem videopoziva Sophie je ispričala da je ona po prirodi introvertna osoba i da bi, kada bi mogla, ionako sve vrijeme provodila kod kuće. Dodala je kako je njezin suprug Joe veliki ekstrovert koji bi se neprestano želio družiti pa njemu karantena puno teže pada nego njoj. 

Naravno, voditelj i glumica su se u intervjuu dotaknuli i jedne od najsvjetlijih točaka karantene, a to je provođenje dana u udobnoj odjeći. Sophie je odmah podignula nogu i otkrila Conanu da i za vrijeme njihovog intervjua nosi trenirku, iako umjesto hoodiece ima džemper. Našalili su se kako samo psihopati nose formalnu odjeću kod kuće, a Sophie je spomenula da je upravo to stvar koja joj najviše smeta kod Joea dok su kod kuće. "Dok ja živim u trenirci, on se svaki dan sređuje i nosi traperice. Imam osjećaj kao da se sprema negdje i to me malo živcira. Pa tko nosi traperice kod kuće", izjadala se Sophie. 

Voditelj se na to nasmijao i složio s glumicom rekavši da nitko ne bi trebao nositi traperice kada ih baš nitko osim ukućana ne vidi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.