"Some girls wander by mistake": U galeriji Greta održana izložba branda Very Rare

Foto: Petra Čolak

ZAGREBAČKI kreativac Sven Harambašić, ljubiteljima ulične mode poznat kao tvorac branda "Very Rare", u subotu je održao izložbu u galeriji Greta.

Ovom izložbom predstavljeno je novo izdanje umjetničkog projekta VERY RARE koji polako izlazi iz okvira standardnog modnog branda.



Novu fazu ovog projekta posjetitelji su mogli doživjeti kroz jakne, dječje majice, ali i niz drugih dorađenih predmeta osvijetljenih crvenom bojom, prepoznatljivom za "Very Rare".



"Nakon prošlogodišnjeg Afterlifea koji je bio svojevrsni uvod u osobniji pristup radu s klijentima, ovom izložbom sam želio još dublje predstaviti esenciju VERY RARE projekta, a to je reinterpretacija stvari s kojima sam u svakodnevnom doticaju putem nekih drugačijih kanala te maksimalno skraćivanje puta od ideje do izvedbe; 'internetski' način djelovanja u offline svijetu (bez čekanja i cijelog procesa koji serijska proizvodnja nosi). Takav rad me najviše interesira jer nikad ne započinje proizvodom, već idejom koja onda sama od sebe pronađe svoj finalni oblik", izjavio je Harambašić.

Mračna i mistična atmosfera dosadašnjih kolekcija i vizuala VERY RARE-a izvrsno je dočarana atmosferom u Greti, kojoj su poseban doživljaj dala svijetla, ali i prigodna glazbena kulisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.