Slavni holivudski zmazanci: Zvijezde za koje se zna da ne mare za higijenu

Foto: Splash, Tumblr

NEŠTO je trulo u holivudskim brdima...

Na ove zvijezde mnogi su se poznanici i kolege žalili da ne mirišu poput ruža, a mnogi od njih u intervjuima se i sami hvale svojim ružnim, nehigijenskim navikama.

Robert Pattinson

Znamo, ovo vas nije iznenadilo. Nemaran izgled zvijezde filmova "Twilight" nije samo pozersko isfuravanje, njemu do higijene baš i nije stalo. I sam je priznao kako mu se zbog burnog rasporeda ne da prati i mijenjati odjeću dok ne dođe do stadija da ne može podnijeti zrak oko sebe. Za časopis "Extra" izjavio je i kako ne vidi poantu pranja kose i da ne voli čistiti stan. Evo cure, prava prilika!



Johnny Depp

Što Johnny Depp i Jack Sparrow imaju zajedničko? Tuš im je nepoznati pojam. Ovaj slavni glumac i milijunaš zazire od tuširanja pa se na tu aktivnost prisiljava tek svakih nekoliko dana. Kako je uspio uhvatiti mladu Amber Herad, ne znamo.



Matthew McConaughey

Sad nam je jasno zašto ne nosi majicu. Slavni mišićavko u jednom je intervjuu otkrio kako dezić ne koristi već posljednjih 20 godina. Na snimanju filma "Fool’s Gold" Kate Hudson navodno ga je preklinjala da počne koristiti dezić što je on glatko odbio. "Žene vole moj prirodni miris. Mirišim poput muškarca.", izjavio je.



Jessica Simpson


Ovo sigurno niste očekivali! Lijepa pjevačica i poduzetnica uvijek izgleda uredno, i srećom, redovito se tušira, ali ne voli prati zube. U showu "Ellen" priznala je kako ima osjećaj da su joj zubi nakon pranja skliski, a to ne može podnijeti. Zato ih pere samo par puta na tjedan. Ipak, svaki dan koristi zubni konac i vodicu za usta, a zube briše starom majicom. Opranom, nadamo se.



Megan Fox

Dečki, žao nam je, ali ova slavna ljepotica u stvarnom životu sve je samo ne ženstvena. Za nju se ne priča da je prljava, ona o tome sama govori ponosno. "Sa mnom je užasno živjeti.", izjavila je za FHM, "Ne čistim, a moja odjeća završava posvuda. Često zaboravljam spustiti vodu nakon nužde pa me prijatelji moraju opominjati."



Brad Pitt i Angelina Jolie

Da, upravo oni! Glamurozni par nije nimalo uredan, otkrila je njihova bivša čistačica za časopis "Star". Žive poput klošara, rekla je čistačica koja je otkrila da se na podu njihove kuće nalaze kutije od pizze i prolivena hrana, a svi zidovi pošarani su crtežima njihove djece. Navodno se ne vole ni tuširati, a na snimanju filma “Inglourious Basterds” Brad je toliko zaudarao da ga je kolega Eli Roth morao odvući na stranu i zamoliti ga da se barem opere uz pomoć vlažnih maramica.



Britney Speras

Plavokosa Britney još je jedna zvijezda čiji je prljavi veš bivša kućanica iznijela na vidjelo, i to doslovno, piše "Hollyfame". Na njezinom krevetu kućanica je često nalazila ostatke hamburgera, keksa i krumpirića, a javnost je izvjestila i o tome da Britney kopa nos i rijetko pere zube.

Julia Roberts

"Zgodna žena" mogla bi nositi i nadimak "Prljava žena". Slavna glumica dijeli mišljenje kolege Matthewa McConaugheyja i ne voli koristiti deodorant već smatra kako je sapun dovoljan za ubijanje ružnih mirisa. Pazuhe ne brije prečesto, a bivši tjelohranitelj otkrio je kako danima može izdržati bez tuša jer želi sačuvati vodu i biti ekološki osviještena. Zgroženi tjelohranitelj dodao je i da glumica, koju su više puta prozivali najljepšom u Hollywoodu, smrdi poput hipija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.