Slavna blogerica otkriva zašto je važno mijenjati tekući puder svaka dva mjeseca

Foto: Instagram

NAŠ se cjelokupni organizam pri učestaloj uporabi ili konzumaciji istih proizvoda može naviknuti na njih te stvoriti imunitet. 

Ništa drugačije nije ni s beauty proizvodima koje koristimo. Slavna blogerica Camila Coelho, čiji Instagram profil broji preko sedam milijuna pratitelja, u intervjuu za časopis Elle otkrila je svoje male beauty tajne, a među njima je dala i odgovor na pitanje zašto ne koristi isti tekući puder duže od dva mjeseca. 

"Važno je redovito mijenjati tekući puder. I to ne samo tekući puder već i proizvode za njegu kože, kose i sve na što se vaš organizam može naviknuti. Kada napravite promjenu, iznenađujete vašu kožu proizvodom s kojim nije upoznata i dobivate željeni efekt koji proizvod obećava", rekla je Camila. 

Ono što je istaknula je činjenica da se uvijek možete vratiti na vaš omiljeni proizvod nakon što prođe period od dva mjeseca jer će do tada koža "zaboraviti" da ste ga koristili. 

Uz ovu malu beauty tajnu, Camila je otkrila razne sitnice vezane za njezinu jutarnju rutinu, a više o njima možete saznati u videu ispod. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.