Sjećate se ove ljepotice sa špice? Ponovno je šetala njome u odličnoj kombinaciji

Foto: Luka Šangulin/Index, Marko Lukunic/PIXSELL
 
ZAGREBAČKA špica vrvjela je ljepoticama i prošle subote.
 
Čim nastupi proljeće, a posebno ljeto, koje nam je pred vratima, centar Zagreba preplave dobro raspoloženi građani, koji slobodni dan iskorištavaju za šoping, šetnju ili kavu na suncu.
 
Među mnoštvom, uvijek se istaknu ljepotice, koje iz ormara tada vade najbolje odjevne kombinacije, a nije tajna kako su Hrvatice itekako modno osviještene.
 
 
Tako smo prije tjedan dana, napravili kratki pregled najboljih kombinacija s Cvjetnog trga, a među njima se posebno istaknula jedna dama, u savršenoj, dugoj haljini od trapera, koju je iskombinirala na upečatljive, smeđe gladijatorice.
 
 
Mala, zelena torbica, bila je "točka na i" odličnog stylinga, a čini se kako dotična baš svaki vikend voli provesti u centru, jer su ju fotografi uhvatili i prošle subote, u još jednoj odličnoj kombinaciji.
 
Tada je nosila dugu, rebrastu suknju, u prelijepoj boji ciklame, koju je iskombinirala s romantičnom bluzicom i ravnim sandalama sa zlatnim detaljima.
 
 
I ovoga puta je u pitanju bila ista torbica, koju bi i mi nosile, jer je jednostavna, praktična i lijepa.
 
 
Svojim se stylingom zagrebačka dama tako ponovno istaknula iz mnoštva, posebno lepršavih haljinica i cvjetnih hlača, koje su preplavile grad. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.