Sin Elizabeth Hurley odjenuo sako nalik haljini njegove majke iz 1994. godine

Foto: Instagram

SIN jedinac slavne britanske glumice Elizabeth Hurley, 17-godišnji Damian strelovitom brzinom gradi karijeru u svijetu mode, a čini se kako sa svojom majkom dijeli isti ukus.

Nedavno je dobio prestižnu ulogu u novoj kampanji kozmetičkog brenda koji potpisuje vizažistica Pat McGrath, a sada je prisustvovao zabavi povodom lansiranja nove linije kozmetike tog brenda u Londonu. Na tom događaju pojavio se u sakou koji je mnoge u trenu vratio u 1994. godinu.

Naime, nosio je crni sako sa zlatnim pribadačama čiji dizajn potpisuje Versace, a iskombinirao ga je uz hlače i mokasinke u crnoj boji. No, nikome nije promaknulo da je upravo ovim stajlingom odao počast svojoj majci.

Mnogi se još uvijek sjećaju kultne haljine u kojoj se Elizabeth 1994. godine pojavila na londonskoj premijeri komedije "Četiri vjenčanja i sprovod", a koja je ušla u modnu povijest. Njen dizajn također potpisuje slavni Versace, a danas 53-godišnja glumica za potrebe snimanja travanjske naslovnice za magazin Harper’s Bazaar odjenula je redizajniranu verziju te haljine.

Ipak, priznala je kako prije 25 godina nije mogla ni slutiti da će ta haljina izazvati toliku pažnju te da ju je sasvim slučajno odjenula te večeri.

"Bila sam nepripremljena za ono što je uslijedilo te večeri. Pod hitno sam trebala pronaći haljinu koju ću nositi na Hughovu premijeru i u to vrijeme nisam imala pojma o modi", ispričala je slavna glumica u intervjuu za Harper's Bazaar.

Unatoč svojoj mladosti, čini se kako se njezin sin danas puno bolje razumije u modu nego što se svojevremeno razumjela njegova majka. No, bilo kako bilo, činjenica je da Damian i Elizabeth redovno šokiraju nevjerojatnom sličnošću. Ne pada jabuka daleko od stabla!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.