Seksi haljina koja je svojoj vlasnici sinoć zadala veliku glavobolju

Foto: Splash News

RADI se o Victoria`s Secret anđelici Stelli Maxwell.

Sinoć je u Veneciji održana premijera filma "Mother!" u kojem glavnu žensku ulogu ima holivudska miljenica Jennifer Lawrence, koja je oduševila u Diorovoj haljini od tila.



Na istoj premijeri bila je i mlada manekenka Stella Maxwell, Victoria`s Secret anđelica, ali i djevojka glumice Kristen Stewart, koja je također zasjala u elegantnom izdanju.



Plavokosa ljepotica inače je poznata po tipično manekenskom stilu, koji čine skinny traperice, kratke hlačice i haljine, tajice, minice, kožne jakne i obični topići, no ovoga puta odlučila se za svilenu dugu haljinu u prekrasnoj ružičastoj nijansi, koju potpisuje talijanski brend Twinset by Simona Barbieri.



No haljina je imala vrlo visoki prorez koji je 27-godišnjoj manekenki čitavu večer zadavao glavobolje jer je otkrivao i više nego što je trebao.



Nije trebalo dugo ni da se manekenka nađe na udaru kritika zbog mršavih nogu koje su virile ispod haljine. No, unatoč tome, Stella je strpljivo pozirala fotografima, a plavokosu ljepoticu krajem studenog gledat ćemo i na Victoria`s Secret pisti u Šangaju, gdje će cure pokazati svu svoju raskoš, kao i svake godine dosad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.