Selena Gomez je potvrdila veliki trend za jesen u povoljnom high-street komadu

PJEVAČICA sjajno kombinira dizajnerske i high-street krpice.

Selena Gomez s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih slavnih dama, što je potvrdila i svojim posljednjim outfitom. Iako si može priuštiti što god poželi, često u svoje outfite uklapa i povoljne high-street komade zbog čega još više obožavamo njen stil. Na to nas je još jednom podsjetila i svojim posljednjim izdanjem kojim je potvrdila i jedan veliki trend za nadolazeću jesen.

Selena je pozirala sa svojom asistenticom Theresom Marie Mingus koja je na svojem Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju te nas oduševila stajlingom, a posebice jednim povoljnim komadom.

Pjevačica je nosila dolčevitu leopard uzorka high-street brenda Urban Outfitters čija je cijena samo 24 dolara, odnosno oko 150 kuna, a i vi ju možete naručiti OVDJE.

Leopard uzorak već se nekoliko sezona provlači kroz modu, no za jesen je najavljen kao veliki hit, čemu je dodatno sada potpomogla i "kraljica Instagrama". Povoljnu majicu iskombinirala je s traper hlačicama, srebrnim Jimmy Choo sandalama i tirkiznom Louis Vuitton torbicom dok joj se za dodatnu dozu glamura pobrinula njena svjetlucava ogrlica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.