Rihanna objavila fotke s roditeljima na kojima nema ni trunke šminke

Foto: Instagram

RIHANNA je uzela zasluženi odmor od snimanja novog albuma i filma te dizajniranja nove kolekcije za svoj brend Fenty kojom će zatvoriti njujorški tjedan mode u rujnu ove godine.

Pjevačica je otputovala na rodni Barbados gdje vrijeme provodi u društvu svojih roditelja, Ronalda Fentyja i Monice Braithwaite, kako je otkrila na Instagramu. Objavila je dvije fotografije, jednu na kojoj pozira samo s tatom, dok im se na drugoj pridružila i njena mama, a na objema nas je očarala svojom prirodnom ljepotom bez trunke make-upa.

Opuštena i nasmijana Rihanna u opisu fotki napisala je samo "doma" te je pozirala u blijedo ljubičastoj širokoj majici i s raspuštenom kosom.

Njene obiteljske fotke su u kratkom roku zajedno skupile preko 2 milijuna lajkova i hrpu pozitivnih komentara obožavatelja koji su redom čestitali njenim roditeljima na takvoj kćeri te su hvalili Rihannin prekrasan blistavi ten.

Pjevačica je na Barbados stigla još prošli vikend kako bi prisustvovala vjenčanju svoje prijateljice iz djetinjstva, zbog čega je i preskočila ovogodišnju dodjelu nagrada MTV VMA. Na fotkama s vjenčanja također nas je očarala

u elegantnoj plavoj haljini, ali i nasmijala izbjegavanjem buketa, a više o tome možete čitati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.