Prošlo je 19 godina od serije "Buffy the Vampire Slayer": Sarah Michelle Gellar proslavila fotkom iz 90-ih

Foto: Instagram, Press Foto, Giphy

AKO vam se čini kao da ste prvu epizodu serije "Buffy the Vampire Slayer" pogledali prije 10 godina, zbog ove ćete se činjenice osjećati staro...

Od početka emitiranja te popularne serije prošlo je čak 19 godina!



Serija o tinejdžerici koja ubija vampire proslavila je zgodnu Sarah Michelle Gellar koja je bila zvijezda brojnih serija i filmova u devedesetim godinama.

Serija je počela s emitiranjem 1997. godine te završila 2003., a zanimljivo je da Sarah Michelle nije trebala glumiti Buffy već se prijavila za ulogu Cordelije Chase.



Producenti nisu vjerovali da bi ljupka i šarmantna Sarah Michelle mogla glumiti povučenu autsajdericu Buffy, no na samom su se kraju predomislili i odlučili joj ponuditi glavnu ulogu.

Još jedna zanimljiva činjenica - uloga Buffy ponuđena je i Katie Holmes, no ona ju je odbila kako bi mogla nastaviti srednju školu. Xandera je trebao glumiti Ryan Reynolds, no on je to odbio jer nije htio glumiti dečka iz srednje škole.

Davida Boreanaza koji je glumio Angela slučajno je spazio prijatelj redatelja. Zgodnog Davida uočio je dok je šetao psa i zaključio kako bi bio idealan za tu ulogu.

U seriji su se pojavili mnogi danas slavni glumci, pa čak i mladi Ben Affleck, u ulozi košarkaša.

Da nije dobila ovu ulogu, Sarah Michelle vjerojatno bi ionako bila zvijezda jer joj je bila ponuđena i glavna uloga Sabrine u seriji "Sabrina, the Teenage Witch".

Lijepa glumica jučer je na Instagramu objavila fotku sa samih početaka snimanja ove serije i napisala: "Prije 19 godina upoznala sam vas s Buffy Anne Summers. Hvala vam što ste bili na tom nevjerojatnom putovanju sa mnom i što ste još uvijek ovdje. Zauvijek ću biti zahvalna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.