Prevarena pjevačica ponovno ljubi, a on je zadnji muškarac na kojeg biste pomislili

Foto: REX

NITKO nije mogao ni sanjati da će se ovo dogoditi.
 
Australska pjevačica Kylie Minogue danas ima 49 godina, a ova joj je godina trebala biti jedna od sretnijih.
 
Naime, Kylie se trebala udati za mlađahnog britanskog glumca, 29-godišnjeg Joshuu Sassea, no umjesto bajkovitog vjenčanja, dobila je prekid i prevaru.
 
 
Podsjetimo, par je potvrdio vezu u studenom 2015. godine, a nakon nekoliko mjeseci su se zaručili. I dok je Kylie oduševljeno pričala o svom zaručniku, njezini prijatelji bili su jako zabrinuti od samog početka te su je upozoravali kako je njemu samo stalo do njezina novca i slave.
 
Dotični je tako živio u njezinoj 10 milijuna funti vrijednoj vili u Londonu, putovao svijetom na njezin račun, a navodno mu je puno poznatija zaručnica platila i skupocjeno presađivanje kose, no u veljači ove godine počela su sve glasnija šuškanja kako je Joshua vara s 34-godišnjom španjolskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.
 
 
Pjevačica je skinula prsten s ruke i izbacila mlađahnog dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i shrvana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida.
 
A čini se kako je Joshua prošlost jer se šuška kako slavna "džepna Venera" ponovno ljubi, i to bivšeg dečka, francuskog glumca Oliviera Martineza, s kojim je već bila nekoliko godina u vezi, sve do prekida 2007. godine. Inače, markantni glumac u prosincu 2016. godine rastao se od glumice Halle Berry, s kojom ima i dijete.
 
 
Duo je viđen u Hollywoodu na spoju, a očevici tvrde kako nisu izgledali kao prijatelji, već kao par, a palo je i nekoliko zagrljaja i poljubaca. Večer je završila u njezinu hotelu.
 
 
A je li par svojoj ljubavi dao još jednu šansu ili se samo povremeno viđaju, s obzirom na to da su oboje slobodni, pričekat ćemo i vidjeti. Činjenica je kako je glumac bio uz svoju bivšu dragu skoro cijelu njezinu borbu s rakom dojke, iako se pričalo u javnosti da nije sposoban biti samo s jednom ženom.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.