Pretpremijera naslovnice: Nakon Hyggea, iz Danske nam stiže novi fenomen – Lykke

Foto: Instagram, Promo

NOVI bestseler iz zemlje najsretnijih ljudi.

Knjiga Hygge, danskog autora Meika Wikinga, bila je ogroman prošlogodišnji hit, vjerojatno najprodavaniji publicistički naslov u 2017.

Budući da se autor aktivno bavi proučavanjem sreće – i to kao direktor Instituta za istraživanje sreće u Kopenhagenu – jedna knjiga nije bila dovoljna kako bi istaknuo sve njezine aspekte te brojne načine kako je postići u svakodnevnom životu.



Njegov novi naslov, Lykke, za koji ne sumnjamo da će poharati top-liste ove godine, bit će objavljen 15. 2., a mi vam predstavljamo naslovnicu hrvatskog izdanja.


Osim popularnosti knjige, i sam pojam Hygge bio je jedan od najtraženijih na internetu 2017. Hoće li tako biti s Lykkeom, vidjet ćemo, ali sve predispozicije su tu. Također, kao i Hygge, pojam Lykke nije lako definirati, ali se autor svojski potrudio objasniti nam kako postići sretan i uravnotežen život – a to je za sve čitatelje najvažnije. Osim vrlo pronicljivog i pitkog teksta, knjiga je opremljena odličnim ilustracijama te papirom i formatom koji odiše srećom.

Imamo osjećaj da smo pronašli novu, omiljenu poklon-knjigu! (Mozaik knjiga, 99,00 kn)

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.