Poznata Victorijina anđelica je neprepoznatljiva s plavom kosom

Foto: EPA-EFE, Instagram

LILY Aldridge, jedna od najpoznatijih anđelica Victoria's Secreta, na svojem je Instagram profilu podijelila veliku beauty transformaciju. 

Prvi put u životu lijepa manekenka se prezentirala kao plavuša, i to sa znatno kraćom kosom od one koju njeguje godinama. 

Ispod fotografije na kojoj pozira s valovitom bob frizurom platinasto plave boje napisala je frizura iz snova" te označila frizera Panosa Papandrianosa, inače poznatog frizera slavnih. 

Njezini pratitelji su joj u komentarima komplimentima otkrili koliko su oduševljeni ovom njezinom promjenom, no nakon samo nekoliko sati Lily je otkrila da je riječ o periki!

Instagram pričama je najprije pitala svoje pratitelje treba li se zbilja ošišati, a zatim je otkrila da se još uvijek nije odvažila na ovako drastičnu promjenu, no i da joj se jako svidjela. 

Njezina kolegica Karlie Kloss joj je u komentaru ispod fotografije napisala "Napravi to!" i na svome komentaru "zaradila" brdo lajkova, što bi možda moglo navesti Lily da skupi hrabrosti i dozna zabavljaju li se plavuše zbilja bolje. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.