Portal zaposlise.hr danas završava sa svojom velikom promotivnom ponudom

Foto: Promo

PORTAL zaposlise.hr danas završava sa svojom velikom promotivnom ponudom, gdje su korisnici uz standardni oglas mogli izabrati neki od dodatnih paketa promocije po do sada ne viđenim cijenama u Hrvatskoj. Kako dan još traje, za sve koji žele iskoristiti ovu specijalnu priliku mogu to učiniti klikom ovdje.

Ukoliko to još niste učinili, možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici, gdje ćete biti u toku sa svim aktualnostima, novostima, ponudama i popustima.

Sutra je novi dan, međutim neke stvari ostaju po starom. I dalje nudimo oglas na naslovnici u trajanju od 14 dana za 500 kuna, ali isto tako i dodatne pakete promocije kroz PR članak na portalu index.hr u rubrici Rouge, video oglas u imagine mreži te radijski jingle uz 40 objava u mreži stanica Antene Zagreb, Narodnog radija, Gold FM i Enter Zagreba po tržišnim cijenama.

Za sve poslodavce koji to nisu a žele postati naš novi korisnik mogu to učiniti klikom na registraciju poslodavca, a za sve Vas koji još uvjek tražite posao dođite, šaljite svoje prijave na otvorene natječaje a ako već niste prije svega registrirajte se ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.