Pet razloga zašto biste ove godine, umjesto crnih, trebale kupiti bijele čizme

Foto: Instagram

BIJELE cipele nekoć su bile na lošem glasu zbog čega su mnoge žene još uvijek skeptične prema njihovom povratku u modu.

No one koje se ipak odvažuju nositi ih, a to su između ostalih i sve modne influencerice, sigurno su upoznate sa svim čarima koje donosi ovaj nekoć omraženi trend. Bijele cipele zapravo imaju niz prednosti i čizme u ovoj boji su sjajan odabir za ovu jesen i zimu jer uz to što su među vodećim trendovima, najjednostavniji su način da u novu sezonu zakoračite sa stilom. Provjerite zašto biste ove godine, umjesto još jednih crnih, trebale nabaviti upravo čizme u bijeloj boji.

Idu uz sve

I dok crne čizme mogu izgledati prenapadno uz svijetli ostatak outfita ili samo uz svijetle traperice, bijele zaista idu uz sve, pa čak i uz potpuno crno izdanje. Također se slažu i s puno više tkanina od crnih, koje uz, primjerice, svilenu suknju mogu djelovati pregrubo, a uz sve navedeno i savršen su izbor za razne prilike, od ležernih, preko poslovnih, do svečanih. 

Mamac su za poglede

Baš zato što ljudi nisu naviknuli viđati čizme u ovoj boji, svima koji vas sretnu upast će u oči te vam osigurati poglede čak i ako uz njih nosite najobičnije traperice i majicu. 

Podižu svaki stajling

Bijele čizme donijet će pravi dašak osvježenja u vašu jesensku garderobu, a zbog elegantnog i trendi izgleda, podići će baš svaki outfit. Stoga ako ove sezone možete uložiti samo u jedan trend, neka to bude ovaj jer nijedan drugi neće tako dobro transformirati vašu staru odjeću u trendi komade za novu sezonu.

Idealna su obuća za prijelazno doba

U prijelaznim razdobljima mnoge žene muku muče sa slaganjem primjerenih stajlinga, a bijele čizme jednako dobro izgledaju u kombinaciji s, primjerice, tipično ljetnim komadima, poput lepršavih haljina, kao i s debelim kaputom i cijelom zimskom opremom, odnosno kapom, rukavicama i šalom. Gotovo da biste ih mogle nositi tijekom cijele godine.

Imate crne

I zadnje, ali i najvažnije - sigurno imate bar jedan par crnih čizama, a vjerujemo i da mnoge od vas imaju i više njih, pa zbilja nemate nikakav opravdan razlog da ove sezone ne uložite u jedne bijele. Vjerujte nam, nećete pogriješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.