Ovaj put je stvarno pretjerala: Zayn Malik nova je žrtva bahate reperice Azealie Banks

Foto: Instagram, Twitter

SLAVNA reperica poznatija je po svojim svađama na društvenim mrežama, nego po pjesmama.

Iako je nedavno izbacila odlični novi singl "The Big Big Beat", koji bi nas rasplesao i na najtmurniji dan, reperica Azealia Banks svoj glazbeni talent gotovo uvijek mora staviti u sjenu svog "dugog jezika".

A kao nova žrtva za javnu svađu, našao se bivši One Directionovac Zayn Malik, kojeg je mlađahna reperica prozvala za plagiranje.



Naime, sve je počelo kada je Zayn izbacio video za novu pjesmu "Like I Would", a Azealia ga je optužila kako ju je pokrao. Tako je na Twitteru slikama usporedila kadrove iz spotova, no zaključila je kako se ne ljuti na njega, jer je "sladak kao pita".

Nakon što se Zayn oglasio na svom Twitteru te poručio kako ga nije briga za to što pokušava, jer je bolji od nje, reperica je komentarima prešla granicu dobrog ukusa, kao i svaki put dosad.

Tako ga je nazvala "punjabijem", što je inače pogrdni naziv za Indijca te "indijskim robom", a poručila mu je i kako su ga u One Directionu imali samo zato što je druge rase pa da im može biti kućni ljubimac. U jednom od mnogobrojnih tweetova, objasnila mu je i kako radi bolju glazbu od njega te da prestane glumiti "bijelog zločestog dečka s Justin Bieber swagom".



Zayn je nakon toga čak pokušao smiriti situaciju, no bilo je kasno, "Jedino tko te sluša su ružni i debeli Englezi, kojima treba popraviti zube", odgovorila mu je na njegovo pitanje zašto to radi i čime je zaslužio ovakve uvrede.

Iako ovo nije šokantno za problematičnu repericu, dio javnosti i slavnih osoba odmah je stao na Zaynovu stranu, a još uvijek nije poznato hoće li mladi Britanac podići tužbu, zbog uvreda na rasnoj osnovi.

Čini se kako bi netko trebao početi pohađati tečaj suzbijanja bijesa, ali i lijepog ponašanja...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.