Otkad hoda s milijunašicom, najseksi zatvoreniku pala je sjekira u med

Foto: Splash

SJEĆATE li se plavookog zatvorenika čija je zatvorska slika obišla svijet?
 
Riječ je o 33-godišnjem Jeremyju Meeksu koji je nakon odslužene kazne postao model i često viđeno lice na svim velikim modnim događajima. Nije propustio ni Tjedan muške mode koji se trenutno održava u Parizu, gdje je došao u pratnji djevojke, 26-godišnje nasljednice Topshop carstva, Chloe Green.
 
 
Par je mamio poglede stylish izdanjima. Jeremy je iskombinirao nekoliko nijansi plave i izgledao jako elegantno u odijelu i kaputu od žakarda, dok je njegova djevojka bila u dosta ležernijem izdanju sa širokom majicom i hlačama, kaputu s krznenim detaljima i cipelama s platformom i zvjezdicama koje potpisuje Stella McCartney.
 
 
Nakon izlaska iz zatvora, Jeremy je, zbog Chloe, napustio suprugu Melissu koja mu je bila podrška u najtežim vremenima. Par je zajedno od prošlog ljeta, a Chloein otac je Philip Green, britanski biznismen te glavna osoba tvrtke Arcadia Group koja ima dućane kao što su Topshop, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Topman i mnoge druge. Chloe zapravo ne radi ništa, a na glasu je kao razmažena tatina djevojčica koja samo suludo troši njegov novac.
 
 
Dotična ne štedi ni kada je u pitanju njezin dečko, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su dio njihove svakodnevice pa se šuška da je Jeremy planirao osvojiti bogatašicu zbog lagodnog života kakav prije nije imao.
 
No seksi zatvorenik te je glasine u nekoliko navrata poricao, tvrdeći da mu novac ne znači ništa. 
 
"Nikada nisam bio sretniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju", istaknuo je Jeremy u jednom intervjuu.
 
 
Bogati otac na vezu svoje kćeri navodno ne gleda blagonaklono te se boji kako se njegova kći samo iskorištava radi slave i novca, no Jeremy je već nekoliko puta viđen sa slavnom obitelji pa se čini da će tata ispoštovati i ovu želju svoje mezimice.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.