Ona sređena, on u trenirci: Emily Ratajkowski nema nikakav modni utjecaj na svog supruga

Foto: Splash, Instagram

VJENČALI su se u veljači u tajnosti i samo par dana nakon što je javnost saznala da su par.
 
Manekenka i glumica Emily Ratajkowski te glumac Sebastian Bear-McClard izgledaju jako sretno u braku, barem ako je suditi prema njihovim zajedničkim objavama na Instagramu. 
 
 
No čini se da se nikako ne mogu modno uskladiti. Sebastian je došao pružiti podršku svojoj supruzi na premijeri njenog novog filma "In Darkness" u srijedu navečer u Los Angelesu. 
 
Uvijek dotjerana Emily, za tu je prigodu složila chic stajling s bijelim topićem na crne točkice i dugačkom žutom suknjom s visokim izrezom, dok je njen suprug bio u trenirci.
 
 
Čini se da Emily nema nikakav modni utjecaj na Sebastiana jer ovo nije prvi put da ih vidimo u ovako neusklađenim izdanjima. Naravno, manekenka uvijek izgleda sređeno, dok njen dragi očito više cijeni udobnost. U sličnim izdanjima pojavili su se i na afterpartyju koji je nakon ovogodišnje Met Gale organizirala Rihanna u njujorškom restoranu Up and Down.
 
 
Sebastian je i tada nosio trenirku i tenisice, dok je njegova bolja polovica izgledala jako atraktivno u svjetlucavoj mini haljini s dubokim dekolteom i crvenim detaljima. No iako su modno neusklađeni, izgledaju jako zaljubljeno i moramo priznati da su sladak par.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.