Oduzima dah: Izazovna Iva Šarić podsjetila na ljetno izdanje koje ćete rado kopirati

ŽIVOTINJSKI uzorak je rezerviran za hrabre, a bijeli kupaći kostim samo za najhrabrije. To jako dobro zna i bivša manekenka Iva Šarić koja je jednom takvom kombinacijom zagrijala atmosferu na Instagramu.

Prisjetila se prošlogodišnjeg ljetnog outfita kojim je vrlo lako ukrala sve poglede na plaži i izmamila uzdahe, a nitko ne sumnja da će ovakve kombinacije i ovog ljeta biti pravi hit. 

Iako mnogi izbjegavaju bijele kupaće kostime, oni su idealan odabir za sve dame koje cijene minimalizam, ali žele postići i maksimalan dojam. Osim toga, savršeno ističu preplanulu put te su istovremeno elegantni, profinjeni te zavodljivi.

Na bijele kostime je teško ostati ravnodušan, a ako odaberete model poput onog kojeg nosi i Iva Šarić, možete biti sigurni da ćete postati kraljica plaže. Postavljene košarice drže sve na mjestu i osiguravaju udobnost, dok gaćice visokog struka naglašavaju ženstvenu liniju i atribute, a ovaj vintage kroj spretno skriva trbuščić. 

U svakom slučaju, jasno je zašto su upravo ovakvi kupaći kostimi bili apsolutni hit proteklog ljeta, a u kombinaciji sa životinjskim printom jasno daju do znanja da njihovim vlasnicama ne može promaknuti niti jedan trend. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.