Odličan stajling Ane Miščević nije uspjela zasjeniti ni suknja Luke Nižetića

Foto: Instagram

AKO pitate domaće zvijezde - uvijek je pravo vrijeme za šljokice.

Tako je posljednji look Leyle Hajrović sjajna novogodišnja inspiracija, dok Donna Vekić u šljokičastom izdanju izgleda kao da ima jednu od glavnih uloga u filmskom hitu "Veliki Gatsby". Ljubitelje šljokica oduševila je i Nina Badrić koja je (doslovno) zasjala poput disko kraljice, a zbog outfita Ivane Mišerić mogli biste pomisliti da je već stiglo božićno vrijeme.

Nije im odoljela ni Ana Miščević koja je dozom šljokica razbila modnu monotoniju. Odabrala je najelegantniju i najdecentniju boju, crnu, a dozu odvažnosti dodala je efektnim šljokičastim sakoom.

Sve je uskladila uz srebrne štikle te je još jednom dokazala da jako dobro zna kako vješto iskombinirati trendove i klasiku. Odlučila se za zalizanu kosu i visoku punđu, a svom looku je dodala dozu boje jarko crvenim ružem na usnama.

Nije ju uspio zasjeniti ni stajliš Luka Nižetić koji je za ovu priliku odjenuo suknju. Iako je mnogima još uvijek nepojmljivo zamisliti muškarca u suknji pa ne priznaju ni tradicionalni škotski kilt, ovaj trend sve više prihvaćaju kako strane, tako i domaće face. Led je probio jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, glumac Vin Diesel, koji se prije nešto više od 15 godina pojavio u suknji na dodjeli European Music Awardsa. 

Možda se čini da nošenje suknji kod nas neće zaživjeti, ali osim Luke Nižetića, kojem ovo nije prvo javno pojavljivanje u njoj, svoje suknje već su prošetali Damir Urban, Josip Tešija i Božo Vrećo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.