Očajnički potez bivšeg supruga Meghan Markle nakon vijesti o njezinim zarukama

Foto: Getty

PREJADNO ponašanje.

Cijeli šoubiz svijet posljednjih dana bruji samo o jednom - zarukama princa Harryja i holivudske glumice Meghan Markle koja se zbog njega odrekla karijere.
 
 
I dok golupčići ne skidaju osmijeh s lica te planiraju raskošno vjenčanje u svibnju 2018. godine, nekome nije toliko zabavno, a radi se o njezinom bivšem suprugu, glumcu i producentu Trevoru Engelsonu s kojim je u vezi bila od 2004. do 2013. godine.
 
Duo se vjenčao 2011. godine na Jamajci, no već u kolovozu 2013. godine potpisali su razvod. I dan danas se šuška kako je paru presudio nedostatak vremena za uživanje u ljubavi te pritisak koji je Meghan doživljavala tijekom snimanja hit serije Suits.
 
 
Meghan je u lipnju 2016. godine pronašla svog princa, i to doslovno, Harryja, s kojim će se vjenčati u svibnju 2018. godine, no čini se kako se to nimalo ne sviđa njezinom bivšem suprugu.
 
Kako se počelo šuškati, očajni Trevor planira uskoro snimiti seriju o ljubavi i prekidu s Meghan koju navodno još uvijek nije prebolio, a složit ćete se kako je to i više nego očajnički potez.
 
Trevor je navodno već počeo s pregovorima o seriji koja prati život mlade Amerikanke koja se seli u London da bi se udala za člana kraljevske obitelji. Može li očitije? Vjerujemo kako će time dotični jako dobro unovčiti svoju propalu vezu s lijepom glumicom, jer ne sumnjamo u velik uspjeh serije s ovakvom tematikom.
 
 
Njezin propali brak dugo je bio kamen spoticanja britanskoj kraljevskoj obitelji, no čini se kako je stroga kraljica ipak popustila svom unuku miljeniku te odobrila zaruke. Nekako nam se čini i kako će baka učiniti sve da spriječi ovaj projekt.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.