Novi prljavi detalji: Bivši suprug Gwen Stefani nije bio tako divan kako se činilo

Foto: Splash News, Instagram

OTKRIVAJU se novi detalji razvoda glazbenog para.

Gwen Stefani i njezin suprug, roker Gavin Rossdale, u kolovozu su se odlučili rastati nakon 20 godina veze, od kojih su 13 proveli u braku.
 
No, Gwen je vrlo brzo pronašla sreću u country pjevaču Blakeu Sheltonu, koji je također friško rastavljen, a dvojac radi zajedno na slavnom "The Voice" projektu, u ulozi sudaca.
 
Kako to obično biva, odmah su se počeli otkrivati prljavi detalji oko razvoda, a kako eksluzivno otkriva TMZ, Gavin nije bio najbolji suprug na svijetu. Naime, šuška se kako je gospodin Rossdale bio pravi "control freak", koji je upravljao njezinim životom i karijerom, a često ju je kritizirao kao suprugu i majku.
 
 
U kolovozu ove godine, slavnoj pjevačici je sve to postalo previše te je podnjela zahtjev za razvod. Ubrzo je našla sreću u zagrljaju Blakea, za kojeg se pohvalila prijateljima kako je potpuna suprotnost njezinom bivšem suprugu.
 
Također, country pjevač voli dobru zabavu, dok je Gavin bio totalni "partybrejker", iako nismo baš tako zamišljale rock zvijezde.
 
Kako god bilo, Gwen je ponovno sretna, dok Gavin navodno nije nimalo sretan ovakvim razvojem događaja. No, mogao je pretpostaviti da će doći do toga.
 
Tko gubi, ima se pravo ljutiti.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.