Novi lezbijski par na šoubiz sceni potvrdio vezu poljupcima na ulici

Foto: Getty, Instagram

GLASINE o njihovoj romansi rasplamsale su fotke na kojima se ljube u javnosti.
 
Riječ je o manekenki Cari Delevigne i kćeri pokojnog Michaela Jacksona, Paris. 25-godišnja Cara otvoreno je biseksualna, dok se Paris do sada nije seksualno povezivalo sa ženama no njih dvije sada su navodno u ljubavnoj vezi, kako piše Daily Mail. 
 
Glasine su potaknule fotke koje su za vikend isplivale u javnost i na kojima plešu te se ljube na ulici, a možete ih pogledati OVDJE. Uz Caru i Paris, na fotografijama su i glumac Macaulay Culkin koji je Parisin kum te njegova djevojka.
 
 
Paris je dodatno rasplamsala glasine kada je na Instagramu objavila Carinu fotografiju iz svoje sobe te još jednu na Storiesima na kojoj leže zagrljene u krevetu i gledaju film. 
 
 
Iako ni jedna ni druga nisu javno prokomentirale glasine o njihovoj vezi, izvor blizak Paris prokomentirao je za časopis Page Six da "imaju puno zajedničkih interesa i vole istu glazbu" te da su još uvijek "samo prijateljice koje flertaju".
 
 
Inače, Cara iza sebe ima puno slavnih djevojaka, među kojima su glumica Michelle Rodriguez s kojom je hodala 2014., glazbenica St. Vincent s kojom je prekinula u rujnu 2016. godine, a šuškalo se i da je hodala s pjevačicom Ritom Orom.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.