Nives Celzijus pozirala u romantičnoj haljini u kakvoj je ne viđamo često

Foto: Instagram

MALA bijela haljina je ultimativni ljetni must have. Neutralna je, lako se kombinira i dopušta vašoj mašti da svaki put kreira potpuno drugačiji look. Osim toga, ona je nježna, romantična, ali i zavodljiva, a ako je izrađena od čipke, možete biti sigurni da je pun pogodak. 

Čipkaste modele osobito vole prave romantičarke, a pomalo neočekivano i Nives Celzijus je upravo otkrila tu svoju stranu.

Na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira u jednoj takvoj haljini ukrašenoj romantičnim volanima koja odlično pristaje na sandale, visoke potpetice, ali i tenisice. Također, svojim je obožavateljima otkrila koji je njezin zaštitni znak.

"Za nevjerovati, ali moj zaštitni znak, zapravo je, moj osmijeh. Ljudi kad me opisuju, obavezan dio opisa je: 'Ona je uvijek nasmijana'", pohvalila se.

Da su upravo takve haljine odličan odabir za tople dane, potvrdile su i brojne poznate dame. Tako je nedavno i Rakitićeva Raquel odjenula uski i kratki model zahvaljujući kojem su u prvom planu bile njene vitke noge. Bijela boja odlično pristaje i Nini Badrić koja je nedavno odjenula kratku romantičnu vjenčanicu, a ovom modnom must have-u nije odoljela ni Nives Ivanišević. Naime, ona je odabrala nešto duži model koji je istovremeno lagan, lepršav, ali i elegantan.

Treba li vam još motivacije da napokon krenete u modni lov?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.