Ni atraktivna žena bivšeg dinamovca nije odoljela neuglednim čizmama

ZAGREPČANKA Matea Ibanez, supruga bivšeg dinamovca Luisa Ibaneza, ne skriva da je slaba na modne trendove. Zbog pogleda na njezin Instagram mogli biste pomisliti da i sama često šeće svjetskim modnim pistama.

Sve što odjene pristaje joj kao saliveno pa nije čudno što rado riskira i s isprobavanjem naizgled neuglednih trendova. Jedan od njih su i planetarno popularne kultne cipele Dr. Martens, odnosno čizme popularno nazvane Marte. One su vjerojatno najpoznatiji modni paradoks koji (opet) osvaja srca svjetskih trendseterica. 

Njihova najveća ljubiteljica Gigi Hadidi ima nekoliko pari i nosi ih u svim prilikama, a velika obožavateljica ovih čizama je i njezina sestra Bella. Prošetala ih je i Irina Shayk, a nije im odoljela ni supruga našeg nogometaša Matea Kovačića Izabel, koja je uvijek u koraku s trendovima. Još jedna obožavateljica ovih čizama je i bivša manekenka Iva Radić, no svoje mjesto imaju i u muškoj modi pa ih Luka Nižetić rado kombinira i na najneočekivanije načine. Na kraju, potpuno očekivano, ove kultne čizme koje su zaludjele trendseterice (i trendsetere) preplavile su i zagrebačke ulice.

Stoga ne čudi što su svoje mjesto našle i u ormaru gospođe Ibanez koja ih je vješto uklopila u svakodnevnu kombinaciju s prizvukom stilskog buntovništva.

Stajliš kaputić kariranog uzorka iskombinirala je uz kožne hlače, a sve je uskladila uz torbicu Valentino sa zakovicama te remen koji je također ukrašen zakovicama. Poput prave buntovnice, obula je popularne Marte i dopustila im da ovog puta vode glavnu riječ u njezinom outfitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.