Neprepoznatljiva Renee Zellweger sinoć je bila glavna zvijezda premijere trećeg filma o Bridget Jones

Foto: Getty, Screenshot Youtube

SLAVNA glumica plijeni pažnju gdje god se pojavi.

A jednako je tako bilo i sinoć, na premijeri trećeg nastavka filma o simpatičnoj Bridget Jones, koju je utjelovila upravo Renee Zellweger.



47-godišnja glumica za crveni je tepih izabrala elegantnu plavu haljinu na jedno rame i crne sandale, no ponovno je u središtu pozornosti bilo njezino izoperirano lice, koje ju je potpuno promijenilo, i to doslovno do neprepoznatljivosti.



Iako glumica i dan danas negira brojne operacije, očito je o čemu se radi, no čini se kako to nimalo ne smeta niti nju niti njezinog dečka, 47-godišnjeg glazbenika Doylea Bramhalla II, koji joj je sinoć bio pratnja.



Nakon propalih veza s Jimom Careyjem, Bradleyjem Cooperom i Kennyjem Chesneyjem, Renee je čini se pronašla svoju mirnu luku, a ulogu Bridget Jones oživjela je nakon punih 12 godina od zadnjeg nastavka.



S dečkom je u sretnoj vezi od 2012. godine, a čini se kako je i Bridget napokon našla "onog pravog", s kojim u trećem nastavku očekuje dijete. No, morat ćemo još malo pričekati kako bi saznali tko je tata - Patrick Dempsey ili stara ljubav Colin Firth, koji su također zvijezde spomenutog filma.

Jedva čekamo!

Pssst! Glumica je u nedavnom intervjuu priznala i zašto je duže vrijeme izbivala iz Hollywooda. "Htjela sam naučiti nešto novo, što nema veze s nekim likom, nešto zbog čega ću se razviti kao osoba. Zaželjela sam se normalnih stvari, koje nemaju veze s onim što trebaš naučiti u Hollywoodu."

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.