Ne znate što biste s kosom na plaži? Imamo nekoliko prijedloga za brze i chic frizure

OPREMILE ste se novom torbom za plažu, lepršavim kaftanom i trendi sunčanim naočalama, a i dalje se osjećate kao da vam nešto nedostaje. Nedostaje vam frizura. I to frizura koja će ostati postojana cijeli dan unatoč vjetru i vodi. Kako se ne biste mučile s raspetljavanjem mokre kose koja je još neposlušnija zbog soli, savjetujemo vam da se odlučite za neku od sljedećih ideja kako bi, osim praktičnosti, imale frizuru koja izgleda odlično i s kojom ste sređene čak i na plaži. 

1. Riblje kosti ili "pipe" pletenice

Nema ništa bolje od dobrih starih boksačkih pletenica koje kosu mogu držati na mjestu čak i nekoliko dana, a ako ih raspustite nakon plaže i tuširanja, imat ćete prekrasne valove i frizuru spremnu za večeru i izlazak. Osim njih, odličan izbor su i takozvane "pipe" pletenice koje izgledaju još bolje ako u njih upletete šarene vrpce. Više o njima možete pročitati OVDJE

 

2. Punđa ili polu-punđa

Ove dvije frizure oduzimaju vam svega nekoliko minuta za stiliziranje, a i s njima nikada nećete pogriješiti. Kako biste izgledale što ležernije, izvucite nekoliko pramenova uz lice ili, ako je u pitanju polu-punđa, napravite je dan nakon pletenica dok vam je kosa još uvijek valovita. 

 

3. Marama kao završni detalj

Ako se ipak želite odlučiti za nešto otmjenije i profinjenije čak i za plažu, zavežite opušteni rep i omotajte ga maramom ili iskoristite maramu u funkciji trake za kosu. Još ideja za ljetne frizure s maramom, potražite OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.