"Najseksi zatvorenik na svijetu" opravdava se kako s curom nije zbog njezinih milijuna

Foto: Splash News, Instagram

O NJIHOVOJ se ljubavi priča već mjesecima.

Sjećate se najseksi zatvorenika na svijetu? Radi se o 33-godišnjem Jeremy Meeksu čija je slika iz zatvora obišla svijet i zaludjela žene, a onda je Jeremy odslužio kaznu te postao modna zvijezda.
 
 
U međuvremenu se odvojio od supruge koja mu je bila podrška u najtežim vremenima, a njegova nova odabranica je slučajno nasljednica Topshop carstva, 26-godišnja Chloe Green.
 
 
Par je zajedno od prošlog ljeta, a njezin otac je Philip Green, britanski biznismen te glavna osoba tvrtke Arcadia Group koja ima dućane kao što su Topshop, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Topman i mnoge druge. Chloe zapravo ne radi ništa, a na glasu je kao razmažena tatina djevojčica koja samo suludo troši njegov novac.
 
Dotična ne štedi ni kada je u pitanju njezin novi odabranik, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su dio njihove svakodnevice, zbog čega se ubrzo počelo pričati kako je dotični planirao osvojiti bogatu nasljednicu zbog lagodnog života kakvog prije nije imao.
 
No bivši zatvorenik sada je napokon progovorio o njihovoj vezi te otkrio kako je ona bila ta koja je osvajala njega. "Dizajner Philipp Plein jednom je prilikom priredio večeru u Maya Bay restoranu u Monaku u moju čast, a tamo je bila i Chloe. Ona je mene hvatala po Monaku, no ja ju nisam stavio na popis gostiju tu večer. Ne znam tko jest, no drago mi je da je bila tamo, jer sam se kasnije zaljubio u nju", otkrio je Jeremy koji je ovih dana viđen sa svojom odabranicom na istom mjestu na jednom sportskom događaju, gdje je duo izmjenjivao poljupce i pred njezinom majkom Tinom.
 
 
Jeremy inzistira kako više nije bio sa suprugom kada je upoznao Chloe, iako ona tvrdi drugačije.
 
Jeremy je još uvijek u braku s bivšom suprugom Melissom, no o glasinama o zarukama s Chloe nije želio otkriti baš ništa.
 
 
"Nikada nisam bio sretniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju", zaključio je Jeremy te otkrio kako pokušava i izgladiti odnose sa svojim ocem koji je upravo odslužio 33 godine zatvora zbog ubojstva.
 
 
Bogati otac na vezu svoje kćeri navodno ne gleda blagonaklono te se boji kako se njegova kći samo iskorištava radi slave i novca, no Jeremy je u posljednje vrijeme viđen čak nekoliko puta sa slavnom obitelji pa se čini kako će tata ispoštovati i ovu želju svoje mezimice.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.