Modna čarolija: Haljina Maje Šuput tijekom večeri je promijenila izgled

Foto: Instagram

SINOĆ je održano finale talent showa Supertalent za koje se jedna od članica žirija, koja nas je proteklih nekoliko nedjelja najviše uveseljavala svojim outfitima, posebno skockala.

Radi se, naravno, o Maji Šuput, koja se sinoć potrudila biti originalnija nego ikad pa je obukla haljinu koja je do kraja večeri "čarobno" promijenila izgled.

Haljinom, koju potpisuje njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, pohvalila se na svojem Instagramu, a na fotki koju je objavila vidimo da se radi o modelu tigrastog uzorka kojim dominira zelena boja uz primjese ljubičaste.

No pred sam kraj večeri uočili smo da je haljina postala pretežito ljubičasta, a u svojim Storyjima na Instagramu Maja je odala o čemu je riječ.

Naime, haljina je potpuno prekrivena šljokicama koje mijenjaju boju ovisno o tome u kojem ih smjeru gladite. Prava modna čarolija!

Još jedan zanimljiv detalj na Majinoj haljini bile su naramenice u obliku zlatnih pribadača koje je bojom uskladila sa štiklama, a i ovoga se puta potrudila sve zaokružiti upadljivom frizurom.

Šljokice koje mijenjaju boju, kričave nijanse, zlato i bujna kosa - možda i je pretjerala, ali na Maji to nekako uvijek izgleda simpatično, a u svečanim prilikama poput ove nikada nije pogrešno igrati na kartu "više je više".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.