Meghan Markle najnovijim izdanjem pokazala da više ne mari za kraljevska pravila

Foto: EPA-EFE, Twitter

USKORO bivša vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle jučer se prvi put pojavila u javnosti nakon što su se ona i Harry odrekli kraljevskih dužnosti.

Slavni par prisustvovao je svečanoj dodjeli nagrada Endeavour Fund u Londonu koju je 2012. godine pokrenuo upravo Harry, a Meghan je svojim izdanjem za događaj potvrdila da više ne mari za stroga kraljevska pravila.

Iako ih je kršila i prije, ovoga puta to nije napravila frizurom, što joj je dosad bio običaj, već izborom make-upa.

Naime, njezinim brojnim obožavateljima nije mogao promaknuti crveni ruž na Meghaninim usnama koji bi članice kraljevske obitelji trebale izbjegavati zbog dress codea koji nalaže suptilnost i minimalizam kada su u pitanju šminka, nakit i odjeća, piše Vogue.

S druge strane, njezina frizura je ovoga puta bila uredna i u skladu s pravilima, a moramo primijetiti i da joj kosa nikad nije bila duža.

A iako je pokazala buntovnu stranu, Meghan je izgledala elegantnije nego ikad i crveni ruž je stvorio sjajan kontrast s njezinom uskom jarkoplavom haljinom istoimenog brenda Victorije Beckham. I u ostatku outfita je ostala vjerna istoj boji te je nosila clutch torbicu s potpisom Stelle McCartney u prelijevajućim nijansama plave i modre Aquazzura salonke.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.