Marijana Batinić naša je inspiracija za kombiniranje ovih hit hlača

Foto: Instagram

VODITELJICU je ovaj trend oduševio.
 
Marijana Batinić u ormaru već ima nekoliko pari ovih hit hlača te ih vrlo vješto uklapa u chic stajlinge. A riječ je o hlačama s kariranim uzorkom koje su gotovo preko noći preplavile Instagram, ulice, police u trgovinama... U ovom trendu najbitniji je uzorak, dok kroj i boju hlača svatko može prilagoditi svom stilu i građi. Marijana je sada nabavila model sa širokim tričetvrt nogavicama u zagasitim nijansama i s tek nekoliko crti u jarkoj boji.
 
 
Karirane hlače nije baš najlakše iskombinirati, no voditeljica se drži provjerene formule s kojom ćete i vi igrati na sigurno te ih kombinira s crnim komadima. 
 
 
Ovakve hlače već su same po sebi dovoljno efektne pa ostatak outfita može slobodno biti jednostavan i jednobojan, no ako ste hrabre, onda karirane hlače možete iskombinirati i s nekim drugim uzorcima, jarkim bojama ili pak kariranim sakoom za odličan poslovni stajling. Inspirirajte se odličnim outfitima s Instagrama drugih poznatih Hrvatica, ali i brojnih fashionistica s mreže te svakako nabavite ove hit hlače:
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.