Luda priča koja stoji iza seksi badića Jennifer Lawrence u filmu "Crveni vrabac"

Foto: Splash News, Instagram

ČAK i da niste pogledali film "Crveni vrabac", znate o kojem kupaćem kostimu pričamo.

Radi se o seksi monokiniju crne boje koji je u spomenutom filmu nosila glumica Jennifer Lawrence te otkrila bujne obline hodajući pored bazena.
 
 
Radi se i o badiću jedne relativno nepoznate australske dizajnerice Nicole Banning kojoj je još 2016. godine bilo čudno zašto je prodano 9 istih modela no kako je sama otkrila, ni u najluđim snovima nije zamišljala kako će se dogoditi nešto ovakvo.
 
 
"Mislila sam kako ih je netko naručio za kazalište", započela je Nicole te dodala kako se nimalo ne žali na ovo što se dogodilo.
 
 
Dapače, posao je odjednom procvjetao, a radi se o brendu Ephemera koji sada broji više od 10 tisuća sljedbenika na Instagramu, a ovaj model pronaći ćete pod imenom The Noir Split One Piece.
 
 
"Jennifer je od kupaćeg napravila da izgleda više seksi nego što jest no s obzirom na to da glumi rusku špijunku, sve je kako treba biti", otkrila je dizajnerica čiji se brend tek počeo raspoznavati u svijetu no njezin je životopis unatoč tome vrlo impresivan.
 
 
Sredinom 2000-ih radila je 4 godine u Parizu za Yves Saint Laurenta, a povratkom u  Australiju osnovala je brend koji je početkom ožujka, kada je film stigao u kina, zabilježio najbolju prodaju ikad.
 
 
Ostatak kolekcije pogledajte OVDJE.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.