Krštenje Archieja: Meghan blistala u bijelom, a Kate u hrabroj kombinaciji boja

Foto: Instagram

BRITANSKA kraljevska obitelj danas se okupila na imanju Windsor povodom krštenja djeteta princa Harryja i Meghan Markle, Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa krstili su svog dvomjesečnog sina u kapelici na imanju, a zatim su s najbližim članovima obitelji pozirali za službene fotografije pred objektivom kraljevskog fotografa Chrisa Allertona. Očekivano, članovi kraljevske obitelji su se za ovu prigodu posebno skockali, a kao i uvijek najviše su se istaknule Meghan i Kate. 

Ponosna mama nosila je elegantnu bijelu haljinu A-kroja i midi dužine te šeširić u istoj boji. I dok je Meghan blistala u bjelini, Kate se odlučila za hrabru kombinaciju boja koja je nekoć bila zabranjena. Vojvotkinja od Cambridgea je ružičastu haljinu iskombinirala s crvenim obručem za kosu i crvenim salonkama i dokazala da ova kombinacija boja funkcionira te izgleda jako šarmantno.

Od ostalih članova kraljevske obitelji outfitom se istaknula još i Meghanina mama Doria Ragland kojoj ova nježna nijansa ružičaste pristaje sjajno.

A ako se pitate zašto na fotkama nema kraljice Elizabete, kako navodi Daily Mail, morala je propustiti krštenje zbog drugih obaveza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.