Keira Knightley otkrila što je skrivala ispod kapice u filmu Zapravo ljubav

Foto: YouTube screenshot

VJERUJEMO da je među vama malo onih koji nikad nisu pogledali film Zapravo ljubav.

Romantična komedija iz 2003. godine stekla je status kultnog božićnog filma i vinula glumicu Keiru Knightley među zvijezde.

No ona je nedavno otkrila jedan zanimljiv detalj iz filma za koji još nismo znali. Vjerojatno se svi koji ste ga gledali sjećate njene poštarske kapice iz filma koja je tada bila u koraku s trendovima, no glumica ju nije nosila zbog mode.

Naime, Keira je za vrijeme snimanja filma imala samo 17 godina i mučili su je tipični tinejdžerski beauty problemi, a kapicu je nosila kako bi sakrila veliki prišt na čelu.

"Bio je ogroman. Nismo imali drugog izbora nego da ga prekrijemo kapom jer nikakva šminka ni svjetlo nisu bili od pomoći", priznala je glumica u promotivnom intervjuu za svoj novi film Nutcracker.

"Sjećam se kada sam se to jutro pojavila na setu i pokazala svima svoju drugu glavu na glavi. Mislila sam da nećemo moći ništa napraviti da ga prekrijemo, no naučila sam da uvijek možete staviti kapu preko bubuljice", zaključila je Keira i dala svima odličan beauty savjet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.