Još jedno otkriće: Facu u seriji "Sex i grad" trebao je glumiti Alec Baldwin!

Foto: HBO, tumblr

JESTE li znali da je Facu zapravo trebao glumiti glumac koji je na početku snimanja serije "Sex i grad" već bio prava holivudska faca?

Chris Noth briljirao je u ulozi emocionalno nedostupnog i tajanstvenog Face, no redatelj Darren Star za tu je ulogu na umu imao Aleca Baldwina kojeg su žene obožavale.

Darren Star, čovjek koji stoji iza serija "Sex i grad", Beverly Hills 90210 i Melrose Place, izjavio je za "Entertainment Weekly": "Prvenstveno sam na umu imao Aleca Baldwina za Facu. Nisam gledao Law & Order (seriju u kojoj je glumio Chris Noth), ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je savršen. Sjećam se kako je odličan bio na prvom čitanju. Ne kažem da Chris je Faca, ali u ulogu je unio i dosta svoje osobnosti."

Iskreno, nama su Alec i Chris fizički poprilično slični - visoki, krupni, muževni i tamnokosi pa i Baldwina možemo zamisliti u ovoj ulozi.

Zanimljivo je i da je Carrie na jedvite jade ipak dobila jednog zgodnog frajera jer je Aidana zapravo trebao glumiti Aidan Quinn!

 

Srećom Darren Star bio je veliki obožavatelj serije "Život na sjeveru" te je zapazio zgodnog Johna Corbetta te ga odlučio angažirati za ulogu još jedne velike ljubavi kovrčave junakinje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.