Jamie Dornan sinoć se zabavljao sa suprugom koja je za svoju kreaciju očerupala papigu

Foto: Splash News, Getty

SINOĆ su u Los Angelesu održane posljednje zabave prije dodjele Oscara koja je na rasporedu noćas.


Holivudska krema posljednjih dana neumorno tulumari u Los Angelesu gdje će se i održati 90. dodjela prestižnih filmskih nagrada Oscar.



A jedna od zabava održana je u organizaciji Chanela i Charlesa Fincha koja je okupila brojna poznata lica, kao što su Margot Robbie i Jamie Dornan.

Irski pastuh kako ga često nazivaju, Jamie Dornan, najpoznatiji po ulozi Christiana Greya u erotskoj trilogiji Pedeset Nijansi Sive, na zabavu je stigao u elegantnom plavom odijelu sa suprugom Amelijom Warner koja je ponovno ukrala svu pažnju zbog kreacije koju je nosila.



Amelia je također glumica, no niti približno poznata kao njezin suprug, a to je djelomično tako i zato što se ona posvetila odgoju njihovih kćeri, dok je tata neumorno radio na spomenutom filmu.



Par rijetko posjećuje holivudske zabave, a kada se i pojave na nekoj, pažnju plijene ležernim stilom koji je ponekad i preležeran.

Amelia tako često zna na sebe nabacati sve i svašta, a njezina sinoćnja haljina s narančastim perjem koje je izgledalo poprilično jeftino, momentalno nas je podsjetila na papige, što i nije previše pohvalno.



Nadamo se samo kako će za dodjelu Oscara igrati na sigurno kako se ponovno ne bi našla na listi najgore odjevenih dama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.