Izašla nova reklama za Calvin Klein: Jedna dama je zaslužila biti u njoj, no što je s drugom?

Foto: Instagram/Calvin Klein

NAKON sestara Kardashian-Jenner, modna kuća angažirala je još dvije slavne dame za svoju novu kampanju.
 
Podsjetimo, slavne sestre su početkom godine zajedno osvanule u Calvin Klein kampanji za traperice i donje rublje koju možete pogledati OVDJE, a zvijezde nove kampanje su dvije slavne tinejdžerice, od kojih je jedna ipak malo više zaslužila biti angažirana.
 
 
Kao što vidite, riječ je o 14-godišnjoj zvijezdi serije Stranger Things, Millie Bobby Brown koja je za tu ulogu dobila brojna glumačka priznanja pa čak i nominaciju za prestižnu nagradu Emmy, a s njom je i 19-godišnja Paris Jackson koja se također izjašnjava kao glumica, no slavu može ponajviše zahvaliti svom tati, pokojnom Michaelu Jacksonu te skandalima koje često izaziva u javnosti.
 
 
Millie se, s druge strane, već nametnula kao modna ikona, iako joj je tek 14 godina pa nam je jasno i zašto ju je modna kuća angažirala.
 
 
Millie u kampanji nosi bijelu traper košulju i hlače s crvenim detaljima, dok je Paris pokazala svoje isklesane trbušnjake u sportskom topiću i retro trapericama visokog struka.
 
 
U kampanji im se pridružila i manekenka Lulu Tenney koja inače radi za modnu kuću, a moramo priznati da su se obje tinejdžerice odlično snašle u ulozi modela. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.