Inovativne paste i pjene za zube proizvodi su koje morate isprobati

Foto: Promo

ZDRAVI zubi i mirisan dah nikada ne izlaze iz mode.

Na žalost, put do njih do sada je najčešće vodio preko proizvoda koji sadrže cijeli niz agresivnih kemikalija kao što su umjetni antiseptici te spojevi koji čiste stvarajući pjenu (npr. SLS – natrijev lauril sulfat), a čija dugotrajna upotreba može imati štetne učinke. Splat je stoga razvio paste za zube koje su klinički dokazano učinkovite, a u čijem sastavu se nalaze najkvalitetniji mikroelementi iz prirode te sigurne patentirane formule. Biomed linija ima čak 98% ili 99% prirodne sastojke, što znači da je mogu koristiti svi članovi obitelji stariji od 6 godina, a prikladna je i za vegetarijance te vegane, jednako kao i za sve one koji imaju osjetljive zube i desni.

No dok je kod kuće relativno jednostavno održavati higijenu usne šupljine uz pomoć četkice i paste za zube, izvan nje to je poprilično nespretno pa smo prisiljeni posezati za raznoraznim polovičnim rješenjima. I ona su, na žalost, gotovo uvijek puna umjetnih antiseptika i sladila (sprejevi, vodice, gume za žvakanje…). Kako bi se to promijenilo, Splat je nedavno proizveo prvu pjenu za usta koja u samo 5 sekundi i bez vode klinički dokazano i na prirodnoj bazi učinkovito uklanja ostatke hrane te meke naslage s površine zuba.

Ovakav proizvod patentiran je nakon dugotrajnog istraživanja koje je otkrilo kako su zubni plak (zubne naslage) i aktivnost mikroorganizama u plaku glavni uzrok zubnog karijesa i periodontalne bolesti te da stanovnici modernih gradova većinu vremena provode izvan kuće, da često jedu vani i da ne mogu prati zube nakon svakog obroka.

Tako je nastala Splat Oral Care 2 u 1 pjena za usta. Ona se lako i brzo koristi, i to na način da se samo našprica u usta i ispljune. Njoj je samo nekoliko sekundi dovoljno da očisti caklinu, spriječi razvoj zubnog plaka, zaštiti desni i zube te osigura dugotrajno svjež dah uz ugodan okus i osjećaj u ustima. Pjena normalizira i pH ravnotežu sljedeća 4 sata što je također važno.

Splat Oral Care 2 u 1 pjena odlično čisti ustu šupljinu čak i ako nosite zubnu protetiku (aparatić), a njezina Junior varijanta namijenjena je djeci.

Jedinstveni prirodni sastojci

Prirodni sastojci, eterična ulja i biljni ekstrakti uključeni su u formule svih Splat pasta za zube, pjena i vodica za ispiranje usta. Splat bioaktivni proizvodi sadrže jedinstvene i ekskluzivne inovativne sastojke poput: 100% prirodnog bioaktivnog kalcija dobivenog iz ljuske jajeta, hidroksiapatita - glavnog sastojka zubne cakline, kompleksa mliječnih enzima za održavanje zdrave mikroflore, biokoncentrata lavande, ekstrakta bisera te aktivnog ugljena drva breze koji se može pronaći i u Splat četkicama za zube, jednako kao i biocidno srebro.

Svaki proizvod stvoren u Splatovim laboratorijima za istraživanje i razvoj usmjeren je najučinkovitijem rješenju određenih pitanja oralne njege. Da bi se postigla najviša učinkovitost svakog proizvoda, on se stvara u suradnji sa stomatolozima i specijaliziranim ustanovama iz cijelog svijeta. Ovi napori rezultiraju inovativnim i jedinstvenim proizvodima, čija je visoka učinkovitost potvrđena dugotrajnim testiranjima provedenim u EU, Japanu i zemljama bivšeg SSSR-a. Djelotvornost Biomed zubnih pasti klinički je dokazana in vitro testiranjem u CELLnTEc-u u Švicarskoj.

Splat paste za zube i četkice potražite u svim dm prodavaonicama, odabranim ljekarnama, biljnim drogerijama i trgovinama zdrave hrane te u web shopu www.svezazube.hr/webshop .

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.