I slavni dečki se svađaju: Alex Pettyfer napokon otkrio zašto ga Channing Tatum ne voli

Foto: Screenshot Youtube

MIR, mir, mir, Alex je kriv.
 
Glumac Alex Pettyfer napokon je otkrio razlog zašto više nije u dobrim odnosima s Channingom Tatumom, zbog kojeg se nije pojavio u drugom nastavku filma "Magic Mike".
 
"Istina je da se ne slažemo, jer se Channingu jednostavno ne sviđam. Puno je razloga, a za većinu sam ja kriv", započeo je svoju ispovijest 25-godišnji glumac.
 
Objasnio je kako je zbog svog imidža "zločestog dečka", morao biti jako miran na setu spomenutog filmskog hita, 2012. godine. "Bilo me strah pričati. Sjedio bi u kutu i slušao glazbu, a svi su mislili da je to zato što mislim da sam bolji od ostalih. Bojao sam se da bi bilo što, što kažem, moglo biti loše za moju reputaciju te sam bio jako nesiguran. Na kraju mi je i takvo ponašanje donijelo lošu reputaciju", iskreno je priznao.
 
Stvari su se pogoršale kada Alex nije platio stanarinu jednom Channingovom prijatelju. "Tada sam dobio ljutiti e-mail od Channinga, u kojem me upozorio da se ne igram s njegovim prijateljima, da dugujem novac i da ne budem klaun." Umjesto da je samo platio stanarinu, Alex se krenuo raspravljati, što nije bio pametan potez, i sam je priznao, no i dan danas smatra kako je Channing samo tražio razloge da ga ne voli.
 
"Naučio sam puno nakon toga. Prestao sam biti nezreli klinac, a Channing je puno utjecao na mene. Snimanje Magic Mikea bilo je divno iskustvo, koje ne bi mijenjao ni za što. Channing je zvijezda, a sve što on kaže, drugi slušaju. No, ja sam bio taj koji je donosio loše odluke, ne on", završio je Alex.
 
Channing nije želio ništa komentirati na ovu temu, no vjerujemo kako će se dečki već pomiriti.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.