Hrvatska Kim Kardashian u prvom izlasku nakon porođaja ukrala pažnju u traperu

Foto: Goran Perešin/Mario Poje, Instagram

DRUGA večer hrvatske modne manifestacije Zagreb Fashion Destination okupila je brojne domaće ljubitelje mode među kojima se nije bilo lako istaknuti.

To je najbolje pošlo za rukom damama koje su se usudile biti odvažne i drugačije, poput pjevačice grupe Colonia Ivane Lovrić koja je spojila nespojivo i Borne Kotromanić koja nije mogla proći neopaženo u leopard izdanju.

No da je poglede moguće ukrasti i u bezvremenskom traperu, potvrdila je naša najuspješnija influencerica Jelena Perić, u javnosti poznata i kao hrvatska Kim Kardashian zbog nevjerojatne sličnosti sa slavnom starletom.

Jelena je nosila široki kombinezon od trapera čije je gumbe raskopčala i pokazala zanosni dekolte. Stajling je podigla srebrnim remenom i šljokičastim asimetričnim salonkama, a svemu je hrabro dodala i zlatnu torbicu.

Osim što je pokazala da traper prolazi u baš svim prilikama, oduševila je vitkom figurom ni mjesec dana nakon prvog porođaja. Naime, Jelena je početkom veljače rodila sina Tea čiji je otac nogometaš Igor Bubnjić.

A iako se već prošli tjedan na svojem Instagramu pohvalila besprijekornom figurom, ovo joj je bio prvi javni izlazak otkako je postala majka, zbog čega je dodatno privlačila pažnju na događaju.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.