Heidi Klum i suprug Tom Kaulitz se testirali na koronavirus pa pokazali kako se sada ljube

SLAVNA manekenka Heidi Klum nedavno je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je izrazila zabrinutost jer sumnja na to da se zarazila koronavirusom. Klum se razboljela na snimanju američke verzije Supertalenta, u kojem je jedna od članica žirija.

U međuvremenu su se ona i suprug testirali, ali još uvijek čekaju rezultate te se nalaze u samoizolaciji u svom domu, a izolirali su se i jedno od drugoga. No unatoč njihovoj razdvojenosti, par je pronašao način da bude intiman. Klum je objavila video u kojem je otkrila kako razmjenjuju poljupce u doba pandemije.

"Ne želimo širiti klice i riskirati da se drugi razbole... Čak ni da zarazimo jedno drugo! Koliko god ga želim zagrliti i poljubiti, važnije je učiniti ispravnu stvar, a ne širiti virus dalje", napisala je u opisu videa.

Heidi je priznala da su "ovo čudna vremena", ali je potaknula svoje pratitelje da budu odgovorni u pogledu svog zdravlja.

"Svi smo zajedno u ovome i na nama je da štitimo svoje najdraže, ali i bližnje i naše zajednice", poručila je te pozvala sve da poslušaju službenike i ostanu kod kuće, a ako mogu, i da se fizički distanciraju od svojih ukućana.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.