Heidi Klum i mladi pjevač Tokio Hotela nisu skidali ruke jedno s drugog u šetnji New Yorkom

Foto: Splash, Instagram

SLAVNA manekenka je od ožujka ove godine u vezi s mlađahnim pjevačem benda Tokio Hotel.

Heidi Klum, koja je prije mjesec dana napunila 45 godina, i 28-godišnjeg Toma Kaulitza paparazzi su prvi put snimili kako se ljube na romantičnom odmoru u meksičkom Cabu od kada par više ne skriva svoju vezu od očiju javnosti.

A čini se da je manekenka koja do sada baš i nije imala sreće u ljubavi s mladim pjevačem napokon pronašla sreću, barem ako je suditi po ovim fotkama iz njihove posljednje zajedničke šetnje.

Heidi i Tom jučer su zagrljeni prošetali New Yorkom te su u nekoliko navrata stali nasred ulice kako bi se poljubili, a ona ga je i nekoliko puta tijekom šetnje zgrabila za stražnjicu. 

A iako je između njih 16 godina razlike (Tom će u rujnu imati 29), složit ćete se da zajedno čine jako lijep par jer ni Heidi ne izgleda u skladu sa svojim godinama te se još uvijek može pohvaliti tijelom supermodela. A mi moramo pohvaliti i njenu prekrasnu dugačku crno-bijelu haljinu s jednim otkrivenim ramenom, hit detaljem za ovo ljeto.

Heidi je nakon šetnje i na svojem Instagramu objavila niz njihovih romantičnih fotki i potvrdila da ljubav između njih cvjeta.

Podsjetimo, manekenka iza sebe ima dva propala braka. Od 1997. do 2002. godine bila je u braku sa stilistom Ricom Pipinom. Nakon razvoda utjehu je pronašla u zagrljaju vremešnog talijanskog zavodnika Flavia Briatorea koji ju je ostavio dok je bila trudna s njegovim djetetom. Ubrzo nakon toga upoznala je pjevača Seala s kojim se vjenčala 2005. godine i razvela nakon sedam godina braka tijekom kojeg je rodila još troje djece. Nakon razvoda sa Sealom, Heidi je dvije godine hodala sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, zatim se nekoliko mjeseci zabavljala s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom s kojim je prekinula u listopadu 2017. godine, a u ožujku ove godine prohodala je s Tomom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.