Haljinu koju je J.Lo proslavila prije nje su nosile još dvije slavne dame

Foto: Getty Images, Instagram

PJEVAČICA i glumica Jennifer Lopez se na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine upisala u povijest.

Osim što će njezino pojavljivanje na crvenom tepihu u zelenoj Versace haljini s dekolteom do pupka ostati zapamćeno kao jedan od najvećih modnih trenutaka 21. stoljeća, J.Lo je u ovom izdanju zauvijek promijenila i način na koji pretražujemo slike na internetu.

Naime, nakon dodjele broj pretraživanja za pojmom "zelena haljina Jennifer Lopez" srušio je sve rekorde na Googleu što je potaknulo stvaranje tražilice fotografija Google Images, koja dotad nije postojala.

J.Lo je u istoj haljini "srušila" internet i u rujnu prošle godina, kada je u njoj zatvorila reviju modne kuće Versace, a tijekom godina je još nekoliko puta nosila razne varijante ove legendarne haljine, posljednji put u prosincu prošle godine u emisiji Saturday Night Live.

No zanimljivo je da Jennifer ovu haljinu nije nosila prva, a prije nje su je nosile čak dvije također jako slavne dame. Radi se o samoj dizajnerici haljine Donatelli Versace i bivšoj Spajsici Geri Halliwell.

Embed from Getty Images

Donatella ju je nosila na eventu Rock Style Gala u prosincu 1999. godine, a Geri na dodjeli nagrada NRJ Music Awards u Parizu u siječnju 2000. godine.

Embed from Getty Images

A iako su obje izgledale spektakularno u njoj, Jennifer, koja ju je nosila mjesec dana nakon Geri, ipak je uspjela privući najviše pažnje jer je već tada bila jedna od najvećih zvijezda na svijetu, a radilo se i o puno popularnijem eventu.

Pssst! Uoči večerašnjih Grammyja, OVDJE se prisjetite i drugih nezaboravnih izdanja s prestižne dodjele nagrada.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.