Glumica otkrila kako se šminka otkad boluje od MS-a i rasplakala obožavatelje

Foto: Instagram

ŽIVOT glumice Selme Blair drastično se promijenio od kada je shvatila da svakim danom ima sve manju kontrolu nad vlastitim tijelom, a prije nego što je otkrila zašto se to događa, morala je proći brojne pretrage. Tek u kolovozu 2018. otkrila je da boluje od multiple skleroze te se na jedno vrijeme povukla iz javnosti. 

Tek u veljači ove godine, kada se pojavila na dodjeli nagrada Oscar, i to oslanjajući se na štap uz čiju je pomoć hodala, obožavateljima je postalo jasno s čim se bori njihova miljenica.

Glumica se od tada trudi svojim primjerom ukazati na brojne prepreke s kojima se oboljeli od multiple skleroze svakodnevno susreću. Tako je nedavno otkrila da razmišlja o dizajniranju posebne odjeće za ljude koji boluju od ove bolesti, ali i sve one koji tragaju za linijom odjeće koja izgleda privlačno, a istovremeno je i udobna.

Osim odijevanja, problem joj je počelo predstavljati i šminkanje, a upravo je o tome progovorila i u videu koji je objavila na svojem Instagramu.

"Ljudi. Četka. Velika. Bronzer", rekla je glumica i uz smijeh pokazala kako izgleda nanošenje make-upa otkad se bori sa smanjenim motoričkim sposobnostima, a iz videa je postalo jasno da joj je postalo teško i govoriti.

Iako je sve odradila sa smiješkom, mnoge je njena objava dirnula te su zaplakali. No bilo je i onih koji su se svemu, zajedno s glumicom, dobro nasmijali.

"Napokon make-up tutorijal koji razumijem!", "Tako to rade profesionalci" i "Brilijantno", samo su neki od oduševljenih komentara njenih obožavatelji koji su uvijek spremni pružiti podršku Selmi Blair.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.